utopis platform - privacy policy utopisplatform.nl

privacy policy utopisplatform.nl

Wij respecteren uw privacy, zodoende dragen wij er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In onze privacy verklaring staat beschreven hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

beheer
De website www.utopisplatform.nl staat onder beheer van ZeeBoer b.v.. De contactgegevens zijn te vinden op http://www.zeeboer.nl of onderaan op deze pagina. Utopisplatform.nl is een handelsnaam van ZeeBoer b.v.

persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden binnen ZeeBoer b.v. verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die onderstaand worden beschreven tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden niet op de website opgeslagen, maar in klantsystemen op eigen beveiligde servers van ZeeBoer b.v. of die van een derde partij.

communicatie
Wanneer u een e-mail of ander bericht (bijvoorbeeld contactformulier) naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden niet op de website opgeslagen, maar in klantsystemen op eigen beveiligde servers van ZeeBoer b.v. of die van een derde partij.

informeren
De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen door ZeeBoer b.v. gebruikt worden voor marketingactiviteiten. Zo willen wij u informeren over nieuwe producten of bijvoorbeeld andere ZeeBoer aangelegenheden. Wilt u niet dat uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van informatie over ZeeBoer b.v. en/of ZeeBoer producten? Laat het ons dan per mail weten.

cookies
Wij maken gebruik van cookies. In onze cookie verklaring kunt u lezen wat dit inhoudt en hoe wij cookies gebruiken.

veranderingen
De privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site www.utopisplatform.nl. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

uw keuzes
Als u inzage wilt in uw persoonlijke gegevens dan is dat mogelijk. U kunt hierover contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens. Mochten wij een digitale mailing sturen dan vindt u onderaan de mailing de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

ZeeBoer b.v.
Schorsweg 6
8171 ME VAASSEN
info@zeeboer.nl




© 2017 ZeeBoer b.v. | (0578) 57 52 33 | contact | privacy | cookies | disclaimer | sitemap